O nas

Pr starem kovaču

Uršičev štradon 16

1000 Ljubljana

Slovenija

GSM: 051/420-119

E-mail: ponikvar.miha@siol.net

Kava bar Pr' starem' kovaču je družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2008. V novozgrajenem objektu, je kljub moderni zasnovi mogoče čutiti pridih slovenske zgodovine saj notranjost krasijo izdelki, že skoraj pozabljenih časov.

Najdete nas na severnem delu Ljubljanskega barja, natančneje na Uršičevem štradonu v prijetnem okolju, ki je neposredno v stiku z naravo in odmaknjeno od mestnega vrveža.

V domačem ambijentu lahko pogostimo 35 gostov, na pokriti letni terasi pa kar 40 gostov, za katere pozimi poskrbimo z ogrevanjem. V sklopu bara je tudi veliko parkirišče in možnost prezplačne uporabe interneta.

Poleg pestre ponudbe pijač, vam nudimo okusne prigrizke z domačo suho klobaso, pizze in široko paleto sladoledov. Ponudbo pa dopoplnjujemo z gostoljubnostjo in domačnostjo, kar je za nas ključnega pomena za dober odnos z našimi strankami.

Kava bar Pr' starem' kovaču je idealna lokacija za družine z majhnimi otroci, saj imamo poskrbljeno tudi za najmlajše, ki imajo celo svoj kotiček z igrali. Prav tako pa je priročen kraj za kolesarje in starejše, saj je oddaljen 1,5 km od Golovca in 2,5 km od starega mestnega jedra. Mimo nas pa vodi tudi Pot ob žici (PST), ki ni edinstven spomenik le v Evropi ampak celo v svetu.

 

Zemljevid


Večji pogled